Wie ben ik?

Over mij

Lees op deze pagina nog wat meer over mij!

Over mij

Ik ben Enzo van Leeuwen, 24 jaar oud en ik woon in het prachtige Haarlem. Ik ben zojuist afgestudeerd van mijn opleiding Communication & Multimedia Design. Hier is mijn passie voor UX/UI ontstaan! In deze jaren heb ik hier al wat aardig ervaring mee opgedaan door schoolprojecten en mijn stages.

Daarnaast ben ik tijdens de minor Ondernemerschap samen met twee vrienden van de opleiding het bedrijf Web Cravings gestart! Web Cravings is een webbureau die zich richt op lokale ondernemers uit onze regio’s (Beverwijk en Haarlem). Hiermee hebben we inmiddels als zo’n 10 klanten blij kunnen maken met een nieuwe website! Een groot gedeelte van mijn portfolio komt dan ook voort uit projecten bij Web Cravings. Naast websites hebben we onder andere ook logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, social media posts en zelfs ontwerpen voor verpakkingen gemaakt!

Ervaringen

Hier staat de belangrijkste (werk)ervaring die ik heb opgedaan. Voor de volledige lijst, zie mijn CV.

Productiecursus Filmacademie

Na de havo ben ik een jaar de productiecursus bij de Filmacademie in Amsterdam gaan doen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van productie, maar ook videomontage. Zo was ik bijvoorbeeld montageassistent bij een afstudeerfilm en heb ik een aantal toelatingsfilms gemonteerd.

September 2017 – Juli 2018

HBO Communication & Multimedia Design HvA

Na niet aangenomen te zijn bij de Filmacademie, ben ik CMD gaan studeren bij de HvA.

September 2018 – November 2023

Korte stage UC360 / Maak Gehakt van CO2

Bij mijn korte stage ben ik samen met een aantal klasgenoten aan de slag gegaan voor Maak Gehalt van CO2. Hiervoor zijn we uiteindelijk ook genomineerd voor een Golden Dot Award.

April 2020 – Juli 2020

Minor Ondernemerschap

Tijdens de minor Ondernemerschap ben ik samen met twee goede vrienden het bedrijf Web Cravings gestart.

Februari 2021 – Juni 2021

Web Cravings

Mijn eigen bedrijf! Momenteel zijn we met zijn tweeën hard aan het knallen om van het bedrijf een succes te maken.

Maart 2021 – heden

Lange stage VRcafe Haarlem

Tijdens mijn lange stage ben ik veel bezig geweest met het onderhouden en aanvullen van de website van het VRcafe in Haarlem. Daarnaast ben ik ook bezig geweest met SEO, A/B tests en wat grafisch werk.

September 2021 – Januari 2022

Afstudeerproject Koninklijke EHBO

Voor mijn afstudeerproject ben ik bezig geweest met een innovatieve e-learning voor de Koninklijke EHBO, waarmee nieuwe evenementenhulpverleners de theorie optimaal kunnen leren en goed voorbereid naar de fysieke lessen kunnen komen.

April 2023 – November 2023

Toolset

Dit zijn de programma’s/diensten waar ik vaardig mee ben.

Contact

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier!