Over mij

Portfolio

Mijn Skills

Contact

Enzo van Leeuwen |

Welkom op mijn portfoliowebsite! Ik hoop dat je door deze site een beter beeld krijgt van mijn werk en ervaring. 

OVER MIJ

Ik ben Enzo van Leeuwen, 21 jaar oud en ik woon in Haarlem! Momenteel ga ik naar het laatste jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design. Daarnaast ben ik tijdens mijn minor Ondernemerschap samen met twee vrienden van de opleiding het bedrijf Web Cravings gestart!

Door de opdrachten die ik de afgelopen jaren gedaan heb binnen en buiten mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat UI/UX mij het beste ligt en heb ik hier ook een passie voor ontwikkeld! Daarom zullen er in mijn portfolio ook vooral projecten te vinden zijn die hiermee te maken hebben. Ook bij mijn eigen bedrijf hou ik mij hier het meest mee bezig.

Mijn bedrijf Web Cravings is een webbureau gericht op het ontwerpen en realiseren van websites. We bieden ook overige diensten zoals het maken van een logo of huisstijl, met bijbehorende ontwerpen van bijvoorbeeld visitekaartjes. Ik hou me hierbij dus het meest bezig met de designs!

2011-2017
2011-2017

Vellesan College

Hier heb ik mijn havo afgerond met N&G profiel.

2017-2018
2017-2018

Productiecursus Filmacademie

Geen idee 

2018-2023
2018-2023

Communication & Multimedia Design HvA

Kutopleiding

2021
2021

Minor Ondernemerschap

Bedrijfie gestart

PORTFOLIO

Hieronder staan de werken die ik tijdens en buiten mijn opleiding gemaakt heb en waar ik het meest trots op ben. Door op een afbeelding te drukken kan er meer gelezen worden over een project.

Mijn Skills

De afgelopen jaren heb ik een aantal relevante skills ontwikkeld, die ik hieronder benoem en verder uitleg:

Mijn vaardigheid
Webdesigner 50%

Contact

Contact met mij opnemen kan via onderstaande mogelijkheden:

© 2023 Enzo van Leeuwen