Enzo van Leeuwen

Portfoliowebsite

Over mij

ENZO VAN LEEUWEN

Student Communication & Multimedia Design HvA

Ik ben Enzo van Leeuwen, 21 jaar oud en ik woon in het prachtige Haarlem. Momenteel ga ik naar het vierde jaar van mijn opleiding Communication & Multimedia Design. Daarnaast ben ik tijdens mijn minor Ondernemerschap samen met twee vrienden van de opleiding het bedrijf Web Cravings gestart!

Door de opdrachten die ik de afgelopen jaren gedaan heb binnen en buiten mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat UI/UX mij het beste ligt en heb ik hier ook een passie voor ontwikkeld! Daarom zullen er in mijn portfolio ook vooral projecten te vinden zijn die hiermee te maken hebben. Ook bij mijn eigen bedrijf hou ik mij hier het meest mee bezig. 

Mijn bedrijf Web Cravings is een webbureau gericht op het ontwerpen en realiseren van websites. We bieden ook overige diensten zoals het maken van een logo of huisstijl, met bijbehorende ontwerpen van bijvoorbeeld visitekaartjes. Ik hou me hierbij dus het meest bezig met de designs!

Portfolio

Hieronder staan de werken die ik tijdens en buiten mijn opleiding gemaakt heb en waar ik het meest trots op ben. Door op een afbeelding te drukken kan er meer gelezen worden over een project.

Mijn skills

De afgelopen jaren heb ik een aantal skills ontwikkeld (die relevant zijn voor mijn opleiding), die ik hieronder benoem en verder uitleg. Ook benoem ik de tools erbij.

In Adobe XD ben ik goed in het maken van prototypes van bijvoorbeeld websites en apps. 

Gedurende mijn opleiding heb ik aardig wat ervaring opgedaan met Photoshop, hierdoor heb ik voldoende kennis van en vaardigheid met dit programma.

Doordat ik een jaar op de Filmacademie in Amsterdam gezeten heb, heb ik aardige ervaring met video-editing opgedaan.

Met HTML en CSS kan ik goed overweg. Van Javascript ken ik de basis.

Doordat ik al een aantal websites, waaronder deze, in WordPress gemaakt heb, kan ik hier goed mee overweg.

Contact

Contact met mij opnemen kan via onderstaand emailadres:

© 2021 Enzo van Leeuwen